‘t Braoipanneke

‘t Braoipanneke

Eet je als senior-inwoner van Riel ook vaak alleen…?

Gepassioneerde vrijwilligers staan in het ontmoetingscentrum de Leybron na één Coronajaar weer helemaal klaar, alleenstaande senioren Rielenaren te verwennen met een heerlijk 3 gangen menu. In de praktijk is dat steeds de eerste of de tweede donderdag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur. “Natuurlijk houden we ons keurig aan de vereiste regels”, laat vrijwilligster Anny Oomen, “maar dat doet absoluut niks af van de super-gezellige sfeer binnen de doelgroep.

Gezellig bijbuurten

Onze koks en de gastvrouwen die er steeds in slagen een overheerlijk 3 gangen menu voor te schotelen garanderen dat voor iedereen het culinaire gedeelte ook tot in de puntjes verzorgd wordt. “Echter, het gezellig bij buurten is vaak toch wel de belangrijkste drijfveer om aan te melden als deelnemer van het Braoipanneke”, weten de vrijwillige Rielse gastvrouwen.

De komende bijeenkomst (in coronatijd altijd onder voorbehoud) voor de Rielse alleen-staande senioren krijgt extra feestelijk tintje omdat het dan om het jaarlijks Kerstdiner gaat….Een mooie gelegenheid om je tijdig als gast op te geven en heerlijk laat verwennen door het team vrijwilligers van het Braoipanneke.

Aanmelden: bij mevrouw Anny Oomen 013 518 1678  of 06 81 678 806.