‘t Braoipanneke

Het eetproject ‘t Braoipanneke

In mei 2014 werd dit project voor alleenstaande ouderen met een beperkt sociaal netwerk gestart. Momenteel hebben we 48 gasten die hieraan deelnemen, twee groepen van 24 gasten. Elke 1ste en 2de donderdag van de maand in de Leybron van 11.00 u. tot 14.00 u.

De gasten worden verwelkomt met een kopje koffie.Om 12.00 u. gaan we aan tafel en genieten dan van een drie gangen menu, wat door onze koks is klaargemaakt. Het is iedere keer weer een verrassing wat er op tafel komt.

De sfeer is erg gezellig, er wordt veel uitgewisseld onder elkaar. De vrijwilligers genieten ervan als ze lekker en gezellig zitten te eten met elkaar. Daar doen we het ook voor.

Eet je vaak alleen? Vind je het gezellig om eens een praatje te maken met anderen en om samen te eten?
Meld u dan aan bij ‘t Braoipanneke via Anny Oomen. Te bereiken via tel: 013-5181678 of 06-81678806.

De vrijwilligers.

5 jaar ‘t Broaipanneke

Donderdag 9 mei was het feest voor de gasten en vrijwilligers. Om 12.00 uur werden de gasten verwelkomt met een glaasje prosecco, geproost op de afgelopen 5 jaar en voor de toekomst. Voor de gasten die zijn overleden werd een ogenblik stilte gevraagd. Hierna genoten we van een voortreffelijk 3 gangen diner.

Via een beamer werden er foto’s getoond van de afgelopen 5 jaar. Met koffie/thee en bonbon werd deze gezellige middag afgesloten. Door een gulle gift van Stichting Annetje van Puyenbroek en de Commanderie hebben we dit feestje waar kunnen maken. Stichting Annetje van Puyenbroek en Commanderie

Hartelijk bedankt namens alle gasten en vrijwilligers van ‘t Braoipanneke in Riel.

Alle vrijwilligers kregen als dank, ‘n bloemetje van alle gasten.