‘t Braoipanneke

‘t Braoipanneke

Eet je als senior-inwoner van Riel ook vaak alleen…?

Gepassioneerde vrijwilligers staan in het ontmoetingscentrum de Leybron klaar voor alleenstaande Rielenaren. Ze worden verwend met een heerlijk drie gangen menu. In de praktijk is dat steeds de eerste of de tweede donderdag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur. “Natuurlijk houden we ons keurig aan de vereiste regels”, laat vrijwilligster Anny Oomen weten, “maar dat doet absoluut niks af aan de super-gezellige sfeer binnen de doelgroep”.

Gezellig bijbuurten

Onze koks en de gastvrouwen die er steeds in slagen een overheerlijk drie gangen menu voor te schotelen garanderen dat voor iedereen het culinaire gedeelte ook tot in de puntjes verzorgd wordt. “Echter, het gezellig bijbuurten is vaak toch wel de belangrijkste drijfveer om aan te melden als deelnemer van het Braoipanneke”, weten de vrijwillige Rielse gastvrouwen.

Jaarlijks wordt een extra feestelijk kerstdiner georganiseerd.

Aanmelden: bij mevrouw Anny Oomen 0135181678  of 0681678806.

Tienjarig bestaan

Donderdag 2 mei werd het 10 jarig bestaan van het Braoipanneke gevierd. De ruim veertig genodigde Rielse singles kregen een feestelijk drie-gangen-menu aangeboden door de vrijwilligers onder de bezielende leiding van Anny Oomen. 

Nico de Beer heeft een mooie groepsfoto gemaakt van de vrijwilligers die al 10 jaar klaarstaan zijn voor het Braoipanneke. 

Van links naar rechts: Els Donkers, Ans Bertens, Riet van Eijck, Jeanne Verhoeven, Adje de Boon, Jan van de Brekel, Anny Oomen,  Jeanne van de Pas, Leonie Sparidans, Tonny Heijns, Nel Verhoeven, Nel Kennes, Ine van Beek, Christa van Kasteren en Annie Verhoeven