Hulpvragen

Voorbeelden van hulpvragen

Laten we vooropstellen dat u in principe met al uw vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan de dorpsondersteuner kunt voorleggen.

We geven een paar voorbeelden:

  • U heeft bepaalde zorgvoorzieningen nodig, maar weet niet hoe u die kunt krijgen.
  • U voelt zich soms eenzaam maar weet niet goed hoe aansluiting in het dorp te vinden.
  • U zoekt iemand om zo nu en dan eens iets in huis of in de tuin te doen, eventueel voor een kleine vergoeding.
  • U ervaart moeilijkheden met de opvoeding van uw kind(eren) en zou daar graag eens met andere ouders over willen praten.
  • U zoekt mogelijkheden om meer te sporten of te bewegen.

Hulp nodig?

Heb je behoefte aan hulp of heb je vragen neem dan contact op met de Dorpsondersteuners. Zij helpen je graag!

Er zijn heel veel mensen in Riel die iets voor hun dorpsgenoten willen betekenen. Maak daar gebruik van! U kunt  contact opnemen met Dorpscollectief Riel d.m.v. het contactformulier. Klik op de button om naar de contactpagina te gaan.

Evie e-health

Enkele dorpsondersteuners zijn ook actief betrokken bij het project Evie. Hieronder volgt uitleg en info over dit project.
 
Evie staat voor ‘e-health voor iedereen’ en is het e-healthplatform dat online zelfhulptrainingen gratis aanbiedt voor jou. Deze trainingen kan je volgen in combinatie met begeleiding van een hulpverlener. Maar bij lichte klachten kun je met Evie ook helemaal zelf (anoniem) aan de slag. Pieker je bijvoorbeeld veel? Slaap je slecht? Of kun je niet goed ontspannen? Dan kan Evie je helpen. Wil je aan de slag? Meld je dan aan op: www.evie.nl