De drempel van de “Verhalenkamer” in Riel wordt danig verlaagd.

foto: Rielenaar Simon Segers (midden) is het aanspreekpunt van de “Verhalenkamer” waar de drempel voor senioren die van een gezellig samenzijn houden, verlaagd wordt.

Het Dorpscollectief Riel weet dat senioren, die behoefte hebben aan meer sociale  contacten op de maandagmorgen bij de “Verhalenkamer”, welkom zijn! Daar kunnen zij écht rekenen op een gezellig samenzijn. Gastheer Simon Segers staat daar met verschillende vrijwilligers al ruim zeven jaar borg voor. In de Pleinzaal van het ontmoetingscentrum de Leijbron staat de koffie klaar en wordt er op een gezellige wijze de actuele week doorgenomen of de verhalen van “vruuger” opgerakeld en ja zelfs de smaakmakende perikelen van het dorp belicht. Steevast zijn er een tiental senioren die zich daar prima vermaken.

Rielse senioren zijn welkom bij de “Verhalenkamer”

“Gezellig samenzijn, even met anderen buitenshuis “bijklesse”, dat is waar het om gaat”, benadrukt Simon Segers”. De “Verhalenkamer” heeft daarvoor een prima concept. Toch is de drempel voor de doelgroep kennelijk (nog) te hoog. En dat is uiteraard jammer!

Daarom laat Simon nog eens duidelijk weten dat Rielse senioren die behoefte hebben aan meer sociale contacten, zeer welkom zijn bij de “Verhalenkamer!”

Aansluiten bij de “Verhalenkamer” is absoluut laagdrempelig: bel gewoon met de

hulplijn van het DCR: 06 38 69 28 45 en vraag geheel vrijblijvend naar de info betreffende de “Verhalenkamer” of bekijk de site www.dorpscollectiefriel.nl